Бяхте ли неверни? Ето как да призная

Няма точна и уникална дефиниция за това какво означава да бъдеш невярна. Всеки човек може да интерпретира много различно. Нещо повече, една и съща ситуация може да се приеме за някои като изневяра, а за други абсолютно не. Това е потопено в субективност, така че реакциите могат да бъдат много различни в зависимост от "жертвата".

Поради тази причина става много трудно в случаите, когато някой поема инициативата да каже на партньора си, че сте изневери. Сигурни ли сте, че искате да го направите, но се страхувайте от последствията, които могат да доведат до връзката. А намирането на правилната форма и време е много силна отговорност. Но те не трябва да позволяват толкова много време, за да преминат търсенето, защото ефектът може да бъде много по-лош.

Понякога неверността не е същата като поддържането на двоен живот. Така че първо трябва да изясните какъв вид приключение ще разкажете. Ако това е изолиран факт, който е извършен в момент на слабост, но не може да бъде скрит, е необходимо да се предприемат определени мерки за постигане на възможно най-малко отрицателен ефект. Помислете дълбоко за доброто и злото, което тази новина ще предизвика върху партньора, който е предаден.

Да бъдеш невярна: трудна изповед

Ако неверната страна вече е решила да признае, тогава има някои стъпки, които трябва да се следват, за да го направят възможно най-внимателно. Това не е гаранция за прошка или забравяне, но може би служи за облекчаване на удара.

  • Говорете веднага

Говоренето по темата възможно най-скоро е основна точка. Светът е кърпа, казват бабите, а още повече социалните мрежи. Ето защо е необходимо да имаме смелостта да разкрием истината, дори и да е така. Това е по-добре, отколкото да се знае от други или чрез други средства.

Вижте също: 6 ключа за успех като двойка

  • Търпение и подчинение

Въоръжете се с цялото си търпение, защото реакцията може да е ужасна. Оплаквания, обиди, плач и стотици емоционални изрази могат да възникнат. Наличието на противодействие ще влоши нещата и това, което се иска с изповед, е да се възстанови мирът. Почти е необходимо да стигнем до точката на покорните действия и да приемем това, което идва без препятствия.

  • Абсолютна истина

Бъдете напълно честни и не се опитвайте да изоставите маскировката на събитията. Със сигурност ще има искания за подробности и ако наистина трябва да отговорите. Използването на повече лъжи или отказ да се проследи разговорът ще доведе до повече отхвърляне. Фактът вече е признат, така че да бъдеш честен е най-добрият. Доверие и взаимоотношения се въвеждат в действие, време е да отворите сърцето си напълно.

  • Покажете съжаление

Демонстрирайте, че потвърждавате грешката и правите анализ на щетите, които сте нанесли на другия и на партньора. Поискайте прошка със задължението да не получавате отново друг вид такъв тип. Но не правете разговора като драма за себе си и не се показвайте като жертва, тъй като това само ще накара човека, който идва или ще се разгневи .

Препоръчваме ви да прочетете: 4 Признаци на емоционално неверни партньори

  • път

Посветете на тази среща времето и уважението, които наистина заслужават. Това не е процес, но залогът е вашето бъдеще заедно. Бъдете сигурни, преди да започнете диалога, че няма да има прекъсвания и че давате на инерцията необходимата сериозност. Изключете мобилния телефон и насочете вниманието си единствено към всеки поглед, дума или жест на вашия спътник.

  • Дайте на другите си пространство

Наистина другият се нуждае от няколко часа, дни или кой знае колко дълго, сам. Това ви позволява да усвоявате информация, да приспособявате емоциите си и да мислите как да продължите. Той заслужава, че това пространство не е опиянено от някакъв фактор. След това неверникът крие гордостта си и просто чака без лични нахлувания или натиск.

Ясно е, че е важно това време на разбиране и приемане на изневяра, че виновникът не съществува като ерген. Преди отхвърлянето на партньора или дискусиите, които възникват с новостта, неверникът трябва да се ограничи до изчакване. Докато е сред вашите приоритети, да продължите връзката и да си възвърнете доверието.