Фитнес залата между стените на къщата

Списъкът на моторните дисциплини, които трябва да се изпълняват у дома, или дисциплините на т. Нар . Gymhouse, е дълъг и причудлив. Step tonic, spiderap, скачащо въже, kettlebell, пилатес с изгаряне на мазнини, отскачане, фитбол, kylates .

Виждаме един по един тези нови подходи към движението, което трябва да се извърши между стените на дома, за да се разпорежда, тонизира, усъвършенства, укрепи. Без носене на торби или харчене на пари, придобиване в елиминиране на токсините и премахване на калориите .

Домашният фитнес: предварителни предпазни мерки

Някои трикове, които да ви дадат движение у дома по дисциплиниран, строг и забавен начин:

- Не на разсейване. Изключете мобилния си телефон, поставете се в умственото разположение, когато влизате във фитнес залата във всяко отношение. У дома имаме цяла гама от развлечения, вариращи от хладилник до безжичен;

- Изберете част от къщата, където смятате, че може да поддържате спокойствие и концентрация за дълго време. Всичко това, без да нахлува в пространствата на другите, в случай, че не живеете сами.

- Веднага след като практиката свърши, не скачайте по хладилника . Предимството да правите мотоциклети в дома е, че избягвате течения и климатични промени, които се превръщат в охлаждащи смущения. Имате душ, използвайте възможността да прекарате още няколко минути с разтягане или козметично лечение след душ, преди да излезете.

Съвети за движение по бягащата пътека

Начало фитнес: дисциплини да избирате

Нека видим подробно някои от фитнес залата :

  Стъпкаен тоник

   Всичко, от което се нуждаете е стъпка борда или стъпка . Работа на корема, краката, задните части и дори ръцете. Отидете нагоре-надолу по ритмичен начин, поставете правилната музика. Не забравяйте, че стъпката трябва да бъде "лесна", която е свързана с височината на лицето, изпълняващо упражнението. Необходимо е да се изкачите по платформата с цялото си стъпало, за да избегнете претоварването на ахилесовото сухожилие .

    Spiderap

     За да практикувате Spiderap, трябва да се снабдите с необходимия инструмент или колан с еластични ленти, който ви позволява да упражнявате всички мускулни групи. Лентата се стяга около талията, а ластиците се фиксират към краката, лактите и ръцете, за да се обучава цялото тяло чрез обширна програма от упражнения. Очевидно цялата работа на съпротивата ви позволява да изгаряте мазнините и да подобрите мускулния тонус .

     Попитахме за цените за вас: да се увиете като паякообразни в колана си ще трябва да похарчите около 190 евро, с изключение на аксесоарите, купувайки от официалния сайт.

      Прескачане на въже

       Силвестър Сталоне отиде на училище. Въжето може лесно да се превърне във вашето редовно средство за обучение . Скачане на място, задържане на въжето само от едната страна на тялото, синхронизиране, редуване, но поддържащо редовен ритъм. Две важни предпазни мерки: 1) Дължината на въжето трябва да бъде такава, че когато тя е преминала под краката, тя достига до гърдите. 2) Протегнете преди разтягане на въжето.

        Пудовки

         Kettlebell, наричан още Girya, е добре описан с думите, използвани от Павел Tsatsouline: "Kettlebell е cannonball с дръжка. Това е пълна фитнес зала, държани в една ръка." С тези инструменти ние работим върху самооценката, сърдечно-респираторния капацитет, пъргавостта, подобряването на стойката.

         Пилатес с изгаряне на мазнини

         Вземете учението на Джозеф Х. Пилатес и увеличете неговата интензивност. Fatburning пилатес се основава на специфична програма за обучение, която изгаря излишните мазнини, особено локализирани мазнини . Амусколатурата е постоянно ангажирана, диалогът между сърцето и дихателната система е активен и плътен.

          Отеквайки

           Вече няма да се уморявате да скачате. Нищо не може да бъде по-просто и следователно ефективно. В rebounder е малък еластичен кръгъл мат, който ви позволява да горят калории и тонус на тялото избягване на травма на контакт със земята.

            Fitball

             Вашият инструмент е голяма сфера, върху която можете да спрете, да се разклащате, срещу което да създадете съпротива, да направите коремните си мускули, краката и ръцете си.

             Kylates

              Проектиран специално за B-страна, Kylates е създаден от Ky Evans, инструктор по фитнес, който се опитва да измисли дисциплина, насочена само към укрепване на задните части, в резултат на което ги дърпа нагоре, като дава повече тонус на мускулите.

              Как да изберем музика за обучение