Използване на бира по алтернативен начин: ето как!

Ако сте запален пияч, фен на фестивала Oktober Fest или опитен сомелиер за бира, този пост не е за вас, защото на въпроса " какви ползи има бирата ?" Бихте отговорили без колебание: "Берла!".

Но ние искаме да ви предложим други, защото никога не бихме искали да губим това, което може да се развие и да му дадем втори шанс!

Бирата е екологичен и икономичен продукт за полиране на бижута . Опитайте за себе си: потопете бижутата си в бира за цяла нощ и на следващата сутрин ще бъде по-ярка от всякога.

Ако градините ви са нападнати от охлюви, поставете два пръста бира в пластмасова или заровена чаша: това е чудесен начин да ги привлечете като пчели на мед! В действителност, охлюви са много любители на бирата.

Друга алтернативна употреба, която предлагаме е да се използва бирата като препарат за отстраняване на петна за облекло, комбинирана с газирана вода, ефективността е гарантирана.

За тези, които се грижат за косата си и обичат обемни и лъскави коси, ние препоръчваме измиване с малко бира след първото изплакване с традиционен шампоан.

Накрая ви предлагаме да използвате бира, особено с висока ферментация, в тестото на тестото за зеленчуците, което ще направи пърженето деликатно и леко.

От редактора на Yes.Life

Прочетете и занаятните бири, как да ги изберете >>