Небесно биоенергично ребалансиране

Започвайки още от детството си, всички сме преживели травматични и тежки ситуации, в които нашата цялост е била подкопана. Веднъж всички усетихме чувството, че сме останали без истински избор. Трябваше да затворим очите си и да мълчим. Малко хора знаят, че когато не успеем да се справим положително с болезнен и неприятен опит, ние активираме несъзнателен защитен механизъм, който изолира и кристализира в тялото ни. С течение на времето други агрегират и създават това, което ние наричаме възли или енергийни блокове, които се прикриват в ограничени области на тялото, като например органи или стави. Тук например страхът от гняв и тъга ограничават жизненоважния поток към болестта.

За щастие, тези скали се разпадат, когато човек осъзнае въздействието на неговите вярвания и умствени модели върху неговото здраве и благополучие. Тогава нов път започва да балансира емоционалната, сантименталната, физическата и умствената сфера.

Биоенергетичният оператор може да ускори този процес. Западната медицина все още има много трудности при разпознаването и разкриването на тези заболявания. В някои страни като Америка, Великобритания и Швейцария биоенергийните оператори вече си сътрудничат в болници.

След сесия, в зависимост от количеството и тежестта на заболяването, което човекът е потопил, той може да изпита период на физически и емоционален дискомфорт, който може да продължи дни. Може да се появят симптоми на треска, но също така и плач, излишен гняв и странни сънища ... Това е доказателство, че нещата се движат и че човек метаболизира призраците от миналото, създавайки място за настоящето.

В крайна сметка жизнената енергия, пусната в движение, ще укрепи не само здравето, но и ще подхранва творчеството, радостта от живота и самочувствието.