Отнасяйте кашлицата с естествени средства

Студената снимка, взета от разсейване, веднага привлича най-достоверния свидетел: кашлицата . Лечението на кашлица чрез естествена диета е възможно, просто направете няколко прости действия като пиене на чаша гроздов сок, изключително анти-цитоколитни плодове, в които можете да капнете мед или да изядете сурови сегменти от лук или да се подложите на анасон, полезен. да "счупи" слузта или, накрая, да избере цитрусови плодове, съчетани с много и много вода за пиене по различно време на деня.

Има и естествени средства за лечение на кашлица, които се споменават по-рядко, но не са по-малко ефективни за това. Нека да изследваме света на лечебните растения, които имат благоприятен ефект върху дихателната система.

Растения за лечение на суха кашлица

Малцина знаят, че едно много ефективно решение за лечение на суха кашлица е да се приготви инфузия с 2 грама корени от Angelica в 100 мл вряща вода, в инфузия в продължение на 10 минути. След филтриране на инфузията, изпийте две или три ликьорни чаши на ден. Анжелика е лечебна билка с много свойства, която е показана и за спортисти и младежи в растежната фаза. Много ефективно растение за лечение на суха кашлица е азотната киселина : действа с отлични резултати при типичното гъделичкане на гърлото, което често се влошава през нощта.

Открийте също свойствата, употребата и противопоказанията на етеричното масло от ангелика

Растения за лечение на кашлица със слуз

За да се излекува кашлицата със слуз, много се посочва морската част на Squilla, особено в случай на слуз, която се изхвърля след дълга поредица от кашлица. Кръвожадна е друго ефективно средство за лечение на кашлица, чийто стимул започва от ларинкса. Характерно е използването на това лекарство в кашлицата, която продължава след коклюш.

Полезно, когато кашлицата е спазматична и се подобрява едва след отхрачването на гъстата храчка е растението, известно като Аралия . Това е растение от семейство Araliaceae, много често срещано в Северна Америка; има изправен и голи стебла, обикновено достигащи размера на среден фиданки, никога повече от 10 метра. Aralia е отличен за разрешаване на респираторни заболявания: пристъпи на астма и астма, настинки и настинки, чувство за тежест или стягане в гърдите, чести кихания, белодробни заболявания и на цялата дихателна система като цяло.