"Ваксина" срещу главоболие

Ново лекарство за главоболие

От интернет страниците на Il Corriere последните новини за един вид "ваксина" са полезни за главоболие и постоянни главоболия.

Всъщност, това не е истинска ваксина, въпреки че този термин изглежда се използва в различни информационни доклади за него, а за един вид превантивна медицина - дълготрайна терапия, базирана на моноклонални антитела, способна да ограничи извън контролно действие на Cgrp рецептора - така с пункция на всеки три месеца това дразнещо разстройство ще бъде елиминирано за дълго време.

Нека видим за какво става дума и кой може да се възползва от това ново лечение, като вземе предвид главоболието.

Anircef и борбата срещу главоболието

Според излязъл от последния и национален конгрес Anircef (Италианска неврологична асоциация за изследване на главоболие), проведен в Държавния университет на Милано от 15 до 17 юни, с тема "Главоболие за обръщане към бъдещето", живеещи без днес е възможно главоболие.

За тези, на които е трудно да намерят своето естествено средство за главоболие, да се възползват от акупунктура, от йога асани, от масажи или просто да не намерят свой собствен начин да победят главоболието, ще сте доволни да прочетете за това разстройство,

Както се съобщава от агенцията ADNKronos, хората, особено склонни към мигрена, днес около 5 милиона в Италия, с все повече млади хора и деца в списъка, както и чести главоболия могат да намерят нови възможности за лечение и превенция на разстройството: вместо да приемат наркотици "в нужда" и в ретроспекция, с тази нова терапия ще отидем да действаме превантивно, създавайки един вид химически щит, способен да защитава и защитава с течение на времето тези, които страдат от главоболие многократно.

Главоболие: ново лекарство на пазара

При инжектиране на всеки два или три месеца в центъра на главоболие могат да се постигнат добри резултати с нулева токсичност или странични ефекти.

Всъщност, това ново лекарство, както твърди Neurologiaitaliana.it, също би могло да намали продължителността и честотата на атаките, подобрявайки качеството на живот на пациентите.