Розовата роза, всичко на цветето на Бах

Розовата роза ( Helianthemum Mummularium ) е растение със златисто жълти цветя. В древни времена името му е Hellos Anthemos, в древногръцкото "слънце и цвете", принадлежи към семейството на Cistacee, често срещано в Европа, с изключение на Норвегия и Исландия. В Eliantemo обикновено расте на сухи, варовити ливади и в гората, катерене и винаги търси слънцето; цъфти между пролетта и лятото.

Имоти и предимства на Роуз Роуз

Розовата роза е дванадесетото растение, открито от д-р Едуард Бах, което той определя като: "... спешно лекарство. Това е лекарството за случаите, в които изглежда няма никаква надежда. В случай на инциденти, внезапни заболявания, когато пациентът е в ръцете на ужас или ако състоянието му е толкова сериозно, че да предизвика голям страх у близките му. Ако обектът е в безсъзнание, той може да навлажни устните си с лекарството. Може да се наложи да се добавят и други лекарствени средства, като например Clematis; или, ако човекът е много измъчван, отегчен, и така нататък ... ”.

Тези герои често се вземат и парализират от силен страх, който може да настъпи след природни бедствия, кражби, внезапни заболявания и др.

Ползата от Роуз Роуз е невероятно дълбока, всъщност тя носи духовно присъствие на индивида, познаване на неговата жизнена енергия и на силата на човешкия дух, го кара да намери необходимата мярка и пропорция. Символично, лекуваният човек може да се разглежда и като смел герой, който е изправен пред живот, трудности с висока глава и пълно сърце да защитава и другите.

• Първоначално потиснати емоции (преди да вземете цветето):

Терор, огромен страх.

• Еволюционно-разтворени емоции (след вземане на цветето):

Спокойно в ума, смелост, енергия.

Подходящ за

Розовата роза, за разлика от Витлеемската звезда, която се използва за минали шокове, се използва за скорошни, почти незабавни травми, в екстремни случаи чрез овлажняване на устните с лекарството. Тук индивидите се възползват от страхове, които предизвикват студена пот, тахикардия, фобии, внезапни тревоги, гърло и недостиг на въздух. Това цвете се използва за паника след нощта, понякога във връзка с Rescue Remedy и / или Aspen .

ОТКРИЙТЕ ВСИЧКИ ЕСТЕСТВЕНИ ПОМОЩИ ЗА ПАНИКИ

Скъпоценен за

Rock Rose е за онези, които са много уплашени, страдащи от пристъпи на паника, за тези, които искат да постигнат личната си свобода и да преодолеят трудностите с кураж.