Тераваш, новият начин за пране

Terrawash, алтернатива на традиционните детергенти

Правенето на пране по нов начин, спестяване и поправяне на околната среда, тъкани и перални машини вече е възможно благодарение на Terrawash. Това е нов начин за пране в пералната машина, екологична, практична и лесна за използване система, която използва потенциала на магнезий.

Тези, които искат да участват в съзнателно прераждане за благополучието на планетата на 360 °, могат да се опитат да замърсят по-малко просто като радикално променят начина си на пране .

Има такива, които се намират добре с пластмасови топки, тези, които използват естествени семена със сапонини или сушени орехи, тези, които предпочитат да маневрират в самостоятелното производство на екологични почистващи препарати, включително сапун от марсилия, бикарбонат или оцет.

Днес, благодарение на технологията Terrawash + MG, ние сме изправени пред нов продукт за пране, бяла чанта от Япония.

По-голямо уважение към земята и водите на моретата, намалена консумация, нито на тъканите, нито на кожата са повредени, като всички постигат добри резултати при измиване. Нека да видим какво е то.

Тераваш, нови технологии за пране

100% екологичен, хипоалергичен и хипоалергичен, Terrawash е идеален за деликатната кожа на децата и за тези с чувствителна кожа. Тя не изисква използването на никакъв детергент, само по отношение на отстраняването на най-упоритите петна, които може да се използва заедно с продукт за предварително третиране, както всъщност вече е направено с традиционно пране.

Друг аспект, който характеризира TerraWash е фактът, че той оставя прането с неутрална чиста миризма, без да съдържа химикали или парфюми, като тези на класическите омекотители на различни аромати. Поради тази причина в околната среда не се отделят вредни вещества или остатъци.

Обаче чантата на Terrawash премахва миризмите и само един е достатъчен за пране за цяла година . Неговата ефективност е също така и в елиминирането на бактериите, които също се отстраняват от самата перална машина, не само от тъкани.

Освен това този нов начин на пране позволява голямо спестяване на вода и електроенергия, тъй като не изисква изплакване, а не образуване на пяна.

Как да използвате Terrawash

Terrawash + MG се използва по много прост начин: поставете сашето в барабана за перални машини - във всякакъв вид перална машина и при всякаква температура - за пране до 8 килограма.

След всяко измиване извадете сашето от кошницата и го оставете да изсъхне на слънце заедно с другото пране.

Изхвърлянето е също така екологично: след една година употреба, просто вземете магнезиевите топки, които се съдържат в торбата, и ги оставете да попаднат в земята, което я прави по-плодородна за растенията и цветята.

Тези специални пречистени магнезиеви топки се произвеждат в Япония с новаторски и патентовани технологии ; след като влязат в контакт с вода, те генерират мехурчета водород, произвеждащи йонизирана алкална вода с рН около 10, 5, което улеснява отстраняването на замърсявания от тъкани.

Толкова мръсни, себум, плесен, микроби и бактерии, всички ефективно се елиминират от специалната вода, която се развива благодарение на Terrawash, получавайки прясно, безопасно и чисто пране.

Terrawash + MG можете да закупите естествени и екологично чисти продукти в партньорските сайтове на Terrawash по целия свят на цена от около 50 евро, малко повече или по-малко, ако има специални отстъпки за новия продукт.

Прочетете също така и екологичните препарати за премахване на петна: евтини, ефективни и екологично чисти >>