Вродени системи

В тази кратка статия искаме да споменем някои вродени системи с приложено обяснение.

Резултатите са незабавни. Вродените системи са приятни за учене, лесни за прилагане към себе си и към другите. Те могат да бъдат ефективно вкарани в уелнес програми, центрове за красота и фитнес зали в спа центъра. Те се поддават на нови и удовлетворяващи ресурси и в сферата на труда.

УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ:

Като стимулираме невро-лимфните точки, ние се освобождаваме от токсините и осигуряваме правилната енергия за постигане на целите си.

ПОТОК С ЖИВОТ:

Той помага за решаване на енергийните блокове, които ограничават изразяването на индивида. С по-голяма умствена яснота, тя подобрява настроението.

СЪЗДАЙТЕ ВАШИЯ ЖИВОТ:

Лекото докосване до точките JIN SHIN YUTSU стимулира въображаемия капацитет на индивида, който му помага да се съсредоточи върху собствените си цели и решения. Изключително релаксиращ.

УПРАВЛЕНИЕ НА ЕЛЕМЕНТИТЕ:

Показани за по-голяма физическа сила и по-добра адаптивност към стреса. Подобрява индивидуалните качества на елементите.

ЕНЕРГИЯ И ЯСНОСТ ВЪВ ВАШИЯ ЖИВОТ:

Действа върху невро-съдовите рефлекси, като подобрява подхранването на органите и следователно тяхната функция. Улеснява възстановяването при различни условия на стреса ...